Våra tjänster

Hjälp med enskilda kanaler eller en digital helhetslösning?

Vi hjälper dig att synas på rätt plats vid rätt tillfälle för din målgrupp och ser till att din annonseringsbudget läggs där det är som mest lönsamt. Oavsett om du behöver hjälp med enskilda kanaler eller är i behov av en helhetslösning för all din digitala marknadsföring, har vi erfarna specialister som kan hjälpa dig. Vill du veta hur vi kan hjälpa ditt företag att nå nästa nivå online? Tveka inte på att kontakta oss nedan. Vi erbjuder dessutom möjlighet till en kostnadsfri check för att identifiera vilken potential som finns för just ert företag.

Möjligheter med Beet

- Skräddarsytt upplägg efter just era behov
- Helhetslösning såväl som enskild kanalhantering
- Få ut det mesta av er mediabudget genom smart optimering
- Mätbara resultat
- Syns där era kunder finns
- Mångårig erfarenhet inom B2B och B2C-marknadsföring
- Hög kvalitet - Vi är Google Premier Partner
- Personlig support av våra specialister

Digital marknadsföring

Hjälp med en enskild försäljningskanal eller någon som tar hand om helheten? Vi har specialister inom samtliga digitala marknadsföringskanaler och sätter ihop ett team baserat på era behov.

Digital marknadsföringsstrategi

Våra erfarna digitala strateger hjälper er att ta fram en digital marknadsföringsstrategi som bygger på dynamiska arbetsmetoder.

Digital analys

Vi är certifierade inom och använder kontinuerligt en rad analys- och testverktyg för att kartlägga trafikflöden och beteende på webbsidor och i applikationer. Analys av data är en mycket viktig faktor då resultatet ligger till grund för alla optimeringsbeslut.

Beet är Mästargasell!

Dagens industri har utsett Sveriges ledande tillväxtföretag i 21 år genom att dela ut Gaseller. Mästargasellen delas dock endast ut till ett fåtal företag som har varit Gasellföretag i 3 år eller fler. Här kan du läsa mer om vad som krävs för att bli Mästargasell!

Läs mer

Micro Health Check?

Vi erbjuder möjlighet till en kostnadsfri Micro Health Check för ett företag per månad. Då utförs en analys i en eller flera kanaler som vi sedan presenterar för er, där ni får reda på om det finns outnyttjad potential i kanalen/kanalerna. Vill du att våra specialister tittar närmre på ert företag? Gör såhär:

  1. Fyll i kontaktuppgifter i formuläret nedan
  2. Välj ärende "jag vill ha en micro health check"
  3. Beskriv företaget - Hur många anställda? Vad är era mål? Vilka marknadsföringsaktiviteter ni gör idag?
  4. Vilken/vilka kanaler vill du att vi tittar närmre på?
  5. Vi återkopplar
  6. Om vi gör en check på din sida signar vi en NDA och går igenom era konton
  7. Vi presenterar checken för er, helt kostnadsfritt!

Skicka sedan in formuläret och få återkoppling inom 48 timmar. Vi hörs!

Kontakta oss

Har du en fråga eller vill höra om hur vi kan hjälpa er med er digitala marknadsföring?

info@beet.se 08-409 260 00

Affiliate marketing specialist

Maria Jonasson

Få hjälp med digital marknadsföring

Vill ni veta hur vi på Beet kan hjälpa ert företag med digital marknadsföring? Vi tittar gärna närmre på er webbplats för att se vilken förbättringspotential som finns!

Kontakta oss

Senior digital analyst

Martin Frönmark

Lär känna era kunder

Kontinuerlig testning och analys av data är en av de viktigaste nycklarna till framgång i er digitala marknadsföring. Vill ni veta hur vi kan hjälpa er med digital analys? Kontakta oss så berättar vi mer!

Kontakta oss

Digital marketing strategist

Saeid Sasan

Få hjälp med digital strategi

Våra erfarna digitala strateger hjälper er att ta fram en strategi som bygger på dynamiska arbetsmetoder, så ni kan vara konkurrenskraftiga i en ständigt föränderlig värld. Kontakta oss så berättar vi mer!

Kontakta oss